Στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί με τον Φρέντυ Γερμανό και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

«Κάθε χρόνο στολίζω μικρό δέντρο γιατί είμαι κι εγώ μικρή. Έχω στολίσει και τεράστια δέντρα, αλλά ήμουν μικρή και έσπαγα τα στολίδια. Δεν αγαπάω τα Χριστούγεννα, γιατί 27 Δεκεμβρίου είχα χάσει τη μαμά μου, αυτά ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Σαν παιδί δεν τα αγαπούσα ιδιαίτερως τα Χριστούγεννα, περίμενα μόνο τα δώρα που θα μου έκαναν και συνήθως ζητούσα ρούχα. Μικρή έλεγα τα κάλαντα, τα οικονομούσα και μετά πήγαινα και ψώνιζα κούκλες», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε επίσης: «Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν η μητέρα μου έκαψε τη γαλοπούλα, έκλαιγα όλη μέρα. Τα πιο ωραία Χριστούγεννα ήταν στη Νέα Υόρκη με την Φρέντυ, όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μαγειρεύω εγώ τα Χριστούγεννα, μαγειρεύει ο σύντροφός μου, ο Δημήτρης. Μαγειρεύει πολύ καλά, ο Μαμαλάκης μπροστά του δεν πιάνει μπάζα».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Σε ένα τραπέζι Χριστουγέννων στην ΕΡΤ, που ήταν όλοι οι πολιτικοί, εγώ φορούσα ένα κολάν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε κάτσει σε μια γωνιά που να με έχει σημάδι. Κάποια στιγμή μού λέει “σπαθί είσαι”. Πετάγεται ο Γερμανός που ήταν ατακαδόρος και του λέει “ναι κύριε πρόεδρε, είναι σαν το σπαθί που θα χρησιμοποιήσουμε για να πάμε στην ΕΟΚ”. Τον πιάνει από τον γιακά ο Καραμανλής και του λέει “εσείς οι δημοσιογράφοι όλα τα γελοιοποιείτε, άντε να χαθείς”, τον έβρισε. Την άλλη μέρα μάς είχαν όλες οι εφημερίδες».