Ο Γιώργος Χρανιώτης συνάντησε τον καλό του συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» με αφορμή την συμμετοχή στην κωμική σειρά «Στα Σύρματα» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε τόσο για τον ιδιαίτερο «ανταγωνισμό» που έχει με τον μικρό του γιο και την αναθεώρηση που έκανε μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογήθηκε πως «έχω μπει σε μια διαδικασία ανταγωνισμού με τον γιο μου και μερικές φορές τον ζηλεύω για την αγάπη που έχει πάρει, η οποία στη δική μας γενιά δεν ήταν ανάλογη. Ξέρεις, ένας πατέρας δεν θα σαλιάριζε με τον γιο του και δεν ήταν τόσο εκδηλωτικοί οι πατεράδες. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος από την επαρχία, ο οποίος είχε και αυτός τις αντιστάσεις του. Έπαιζε μαζί μου, κάναμε διάφορα αλλά δεν θυμάμαι τέτοια αγκαλιά και τέτοια φιλιά που φτάνει ο μικρός μου να με διώχνει γιατί δεν θέλει άλλο».

«Σίγουρα είχα μέτωπα ανοιχτά με τους γονείς αλλά ο μικρός ήρθε στη ζωή όταν ο μπαμπάς μου ετοιμαζόταν να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Οπότε τον γνώρισε, όταν ήταν κιόλας άρρωστος, του είχε πιάσει λίγο το χεράκι».

«Είναι τόσο έντονη φωτογραφικά αυτή η στιγμή για εμένα και ήταν τόσο γλυκός ο μπαμπάς μου όταν έφευγε με εμένα και με αυτό που ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει, τον θάνατο δηλαδή, που δεν μπορώ να μην τον συγχωρέσω για οτιδήποτε «κακό» έχει κάνει και να μην τον ευχαριστήσω τα πολλά καλά που μου έχει κάνει» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.