Υλικά

2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ. μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.γ. φρέσκα φύλλα θυμαριού
½ κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. τριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
Βήμα 1

Αφού ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν στο κάτω μέρος, 4 έως 5 λεπτά.
Βήμα 2

Γυρίστε τα μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν κι από την άλλη περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3

Προσθέστε το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να αρωματιστούν, περίπου 1 λεπτό.
Βήμα 4

Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε το βαλσάμικο μέχρι να καλυφθούν καλά τα μανιτάρια και να εξατμιστεί το ξύδι, περίπου 1 λεπτό.
Βήμα 5

Μεταφέρετε τα σε πιατέλα ή σε ατομικά πιάτα και προσθέστε την παρμεζάνα για να σερβίρετε.

Πηγή: vita.gr