Σασμός: Ο Αντρέας αποκαλύπτει στην Αργυρώ την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και η σχέση της με τον Αστέρη κλονίζεται.

Παράλληλα, η Βασιλική σκέφτεται να παραδοθεί για τον θάνατο του Λάζαρου, ενώ η κηδεία του δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο χωριό.

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. 0 Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δεν φαίνεται να σταματά πουθενά και είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το σχέδιό της. Παράλληλα, η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, ο συγκροτούμενος του συζύγου της, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. Από την άλλη, οι έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν.

Η Βασιλική, η οποία νιώθει πως θα φτάσουν στα ίχνη της, βρίσκεται σε απόγνωση και είναι έτοιμη να προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, αλλά η Καλλιόπη τη σταματάει. Ταυτόχρονα, η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Η κοπέλα πηγαίνει να συναντήσει τον Αντρέα και τότε μαθαίνει το ένοχο μυστικό του Μαθιού και τον λόγο για τον οποίο ο Αστέρης δεν μιλάει με την οικογένειά του και κρατάει αυτή τη σκληρή στάση. 0 Αντρέας τής αποκαλύπτει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και η Αργυρώ παθαίνει σοκ

Πηγή mytv