Ο Βασίλης Γιακουμάρος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά «Στα σύνορα» του STAR. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και τη συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο όσο και τους followers πολλών ανθρώπων που βρίσκονται στο θέατρο.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Γιακουμάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμα Μάνο με λένε στον δρόμο (σ.σ. από το Ευτυχισμένοι Μαζί). Δεν θα φύγει ο Μάνος από πάνω μου και δεν με πειράζει κιόλας αυτό. Δηλαδή ακόμα βλέπω πιτσιρίκια, που τότε ήταν αγέννητα, να περνάνε, να με βλέπουν και να με φωνάζουν Μάνο».

«Του Γιάννη Μπέζου του χρωστάω, ήταν πάνω απ’ όλους, μας πρόσεχε όλους και τελευταίο πρόσεχε τον εαυτό του. Δεν τον ενδιέφερε να βγει αυτός κάπως, ίσα ίσα που μας έλεγε «πάρτε χώρο» και έδινε ατάκες σε όλους μας. Μας μάθαινε την κωμωδία».

«Αν όσοι έχουν 20.000, 30.000 και 40.000 followers, γεμίζανε και τα θέατρα… θα ήταν όλα sold out! Αφού μπορεί οποιοσδήποτε να δηλώσει ηθοποιός, να παίζει και δεν υπάρχει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, τι να κάνουμε; Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βασίλης Γιακουμάρος στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.