Είναι να απορεί κανείς...

Ενώ τα συνεργεία του εργολάβου έχουν προχωρήσει τις εργασίες στην Αλεξάνδρου Υψηλάντου, στο πλαίσιο της ανάπλασης, στρώνοντας την άσφαλτο και βάζοντας καινούργια πίσσα από την Σαχτούρη προς την Γούναρη (στο κομμάτι από την Σαχτούρη έως στην Τριών Ναυάρχων έχουν μπει κυβόλιθοι), στο τετράγωνο της Κανάρη - Γούναρη, η άσφαλτος έχει μείνει ίδια. 

Τη ξέχασαν τα συνεργεία ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο λόγος που έχει γίνει αυτό έχει να κάνει με την πεζοδρόμηση της Κανάρη που έπεται. Η Κανάρη, ως γνωστόν θα γίνει ένας κανονικός πεζόδρομος (αυτό ελπίζουν τουλάχιστον), με τοποθέτηση κυβόλιθων και τη διαμόρφωση ειδικού χώρου για ποδηλατόδρομο. Έτσι, η άσφαλτος στο κομμάτι αυτό θα αλλάξει όταν θα περάσουν από εκεί οι εργασίες της Κανάρη. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και στο κομμάτι αυτό λόγω της πεζοδρόμησης και του ποδηλατοδρόμου, θα τοποθετηθούν κυβόλιθοι. Όλα βέβαια θα φανούν στην πράξη. Πάντως οι κάτοικοι της Αλεξάνδρου Υψηλάντου, αλλά και οι καταστηματάρχες μιλούν για καθυστέρηση των εργασιών, ενώ ειδικότερα οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα πεζοδρόμια της έχουν δημιουργήσει σοβαρό θέμα.