Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος. Ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος ξεχωρίζει στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Milky Way του Βασίλη Κεκάτου, μίλησε για τη σχέση του με την Τέχνη και εξομολογήθηκε προσωπικές πτυχές της ζωής του.

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

«Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω», εξομολογείται ο νεαρός ηθοποιός.

«Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά», συμπληρώνει.

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο», εξομολογείται στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.