Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του διανύει το «Δέντρο των Ξωτικών», το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό της Πάτρας, υποδεχόμενο καθημερινά μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που λαχταρούν να κάνουν την βόλτα τους στο μαγευτικό του κόσμο.

Αν και διανύουμε μέρες με ξαφνικές εναλλαγές του καιρού, το πάρκο φροντίζει καθημερινά και με συνεχόμενη ενημέρωση μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, να ειδοποιεί τον κόσμο για τις ώρες λειτουργίας, τις αλλαγές και οτιδήποτε απρόοπτο.

Η επίσημη έναρξη που είχε αναβληθεί την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 26/11 στις 19.00 το απόγευμα με καλλιτεχνικά δρώμενα και φωταγώγηση του Δέντρου, με ένα πρόγραμμα μαγευτικό.

Από την πρώτη ημέρα οι επισκέπτες του πάρκου μεταφέρουν τις καλύτερες εντυπώσεις για το φετινό εγχείρημα. Ένα χριστουγεννιάτικο χωρίο ακόμα μεγαλύτερο, με πολλές περισσότερες παραμυθένιες, καλλιτεχνικές και εντυπωσιακές γωνιές, μεγαλύτερη αγορά, περισσότερες επιλογές σε εστίαση, δώρα και παιχνίδια, και ένα δυναμικό ηθοποιών, ανιματέρ και εμψυχωτών που ζωντανεύει το παραμύθι. Τα περιμετρικά επιβλητικά κτίρια των παλιών βιομηχανικών εγκαταστάσεων της 5 ΕΨΙΛΟΝ έχουν ενσωματωθεί και αυτά στο παραμύθι, αφήνοντας τους επισκέπτες με το στόμα ανοικτό!

Το θεματικό πάρκο με τις περιπέτειες του Πινόκιο, το αρχοντικό του Άγιου Βασίλη και το εργαστήρι του Τζεπέτο είναι οι τρεις επιπλέον φετινές εκπλήξεις του πάρκου, που προσφέρουν στα μάτια τον παιδιών ένα πραγματικό υπερθέαμα! Το τοπίο συμπληρώνουν η πανέμορφη Φάτνη, το ταχυδρομείο των ευχών, τα εργαστήρια των ξωτικών, ο στάβλος με τα Πόνυ, το φωτεινό Καρουζέλ, τα παιχνίδια του Λούνα Πάρκ, το βανάκι των ξωτικών που μας μεταμορφώνει και η πολύχρωμη χριστουγεννιάτική αγορά με τις νοστιμιές και τα δώρα της ! Ταυτόχρονα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν θέατρο σκιών, θέατρο δρόμου και ακροβατικά!

Οι λέξεις δεν περιγράφουν ούτε την μαγεία, ούτε το αναβαθμισμένο επίπεδο της φετινής διοργάνωσης. Μία βόλτα στον χώρο αρκεί για να σας ταξιδέψει!!!

Ή μάλλον μία δεν θα σας αρκεί, γιατί το πανέμορφο αυτό πάρκο με την υπέροχη πλατεία, μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή της πόλης, ως μια νέα επιλογή διασκέδασης, μιας καθημερινής βόλτας και όχι απλά μιας επίσκεψης ή μιας εκδρομής!!!

Είναι ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος Προορισμός!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του πάρκου dentroxotikon.gr

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 23:00

Γενική Είσοδος 3€

*Όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις και τα θεάματα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες του πάρκου.

Πολυχώρος 5ΕΨΙΛΟΝ, Ηρ. Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα