Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη, και πιο συγκεκριμένα την τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας του Star που απαντά στην influencer, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη Super Κατερίνα αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει δεχτεί η ίδια κατά καιρούς από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Είναι χυδαίο να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές. Σας μιλάει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή που στην ελληνική τηλεόραση έχει δεχτεί το μεγαλύτερο bullying. To ξεχνάμε όμως αυτό. Επίσης, και οι άνθρωποι που θίγονται, και δε το λέω για τη Ζήνα, το λέω γενικώς, όταν θίγονται αν σχολιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση, να μη σχολιάζουν ούτε την εμφάνιση των άλλων.

Ας μείνεις στο αν σου αρέσει ο άλλος στην παρουσίαση, στο πώς τα λέει, στο πώς τοποθετείται, και όχι στην εξωτερική του εμφάνιση. Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, ειδικά αν είσαι γυναίκα και θέλεις να αλλάξεις κάτι πάνω σου. Αν δε θέλεις, μπορείς να μην τον παρακολουθείς και να αλλάξεις κανάλι.

Είναι πολύ άκομψο γυναίκες να σχολιάζουν άλλες γυναίκες. Και άντρες. Εμένα μου έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής. Θα μου πεις τώρα, γιατί ασχολείσαι με τον Περρή. Πόσο χυδαίο όμως είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα. Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.