Για όλα όσα θα ήθελε να κατακτήσει στο μέλλον, την εικόνα της σε σχέση με το χρόνο που περνά αλλά και τι είναι αυτό που την κάνει να χαμογελά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Πρωτόπαππα.

Τι είναι αυτό που σας λείπει και που θα θέλατε να κατακτήσετε στο μέλλον;

Τίποτα, νιώθω πλήρης. Ισορροπημένη, απλή, γλυκιά ζωή είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε καλά και νομίζω πως αυτό κυνηγάμε όλοι.

Πώς ονειρεύεστε τα επόμενα χρόνια;

Σε ειρηνικό περιβάλλον και σε αρμονική σχέση με τους αγαπημένους μου.

Τι σας πεισμώνει και τι σας γεμίζει χαρά και ελπίδα;

Πεισμώνω όταν ακούω να μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι που θέλω και που δεν βλάπτει κανέναν. Με ενθουσιάζουν οι θετικοί άνθρωποι που συναντώ στη δουλειά μου και η όρεξη των νέων και μη για έρευνα.

Πόση σημασία δίνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση και στο χρόνο που περνά;

Δεν σκέφτομαι άσχημα την επίδραση του χρόνου στην εμφάνισή μου. Θυμάμαι ότι τα πρώτα αμυδρά σημάδια του με είχαν αγχώσει, έπειτα το φιλοσόφησα και δεν με απασχολεί πλέον. Με απασχολεί όμως το θέμα της υγείας.

Υπάρχει έντονο πάνω σας το στοιχείο της γυναικείας φιλαρέσκειας;

Περιστασιακά, έχω υπάρξει φιλάρεσκη - σε φυσιολογικό βαθμό πιστεύω. Δεν θα έλεγα πάντως ότι είναι κάτι που με χαρακτηρίζει.

Έχετε φτάσει στα άκρα για έναν έρωτα;

Τα άκρα είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Θεωρώ ωστόσο πως δεν έχω ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Τι σας κάνει να χαμογελάτε και τι σας γεμίζει απαισιοδοξία για το μέλλον;

Απαισιοδοξία με γεμίζουν οι εικόνες των πολέμων που τυραννούν τους αθώους ανθρώπους και τα παιδιά τους. Χαμογελώ όταν βλέπω την άλλη πλευρά της ζωής, δηλαδή ανθρώπους που αγαπιούνται.

Πηγή Hello