Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνελήφθη από την κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, λίγο μετά την ραδιοφωνική του εκπομπή. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στα πρόσφατα σχόλια που ο ίδιος έκανε για την… καθιστή εικόνα της πρωινής ζώνης αλλά και τα χάπια που παρ’ ολίγον να του διαλύσουν τη ζωή.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αυτό που είπα για τα πρωινά είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αυτό είναι μια φιλοσοφία ολόκληρη. Δεν μπορεί δηλαδή να σηκώνεται ένας και να κάθονται οι δυο. Δεν λέω κάποιος να σηκωθεί όρθιος, δεν εννοούσα αυτό. Όλο το πράγμα να είναι φιλοσοφημένο όπου ουσιαστικά θα είναι ελάχιστη η ώρα που θα κάθονται».

«Ξεκίνησα μια καμπάνια για αυτή την ιστορία με τα χάπια γιατί μου έχουν στείλει περισσότερα από 2.500 μηνύματα στο Instagram. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να διαβάσουν και να ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί. Σε κάποιους συμβαίνει αυτό, σε κάποιους δεν έχει συμβεί αυτό. Πρέπει δηλαδή να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ότι, αν κάτι πάει να γίνει στραβό, αλλάζει κάτι. Γιατί όταν γράφει μέσα στις οδηγίες ότι θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, είναι πολύ σοβαρό και αυτό δεν το έχω θίξει ακόμα».

Πως όμως θα το καταλάβεις όταν αυτό λειτουργεί σε σένα; Σου λειτουργεί, σε βοηθάει, σου έχει κόψει την πείνα άρα νιώθεις ότι σε βοηθάει αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι σου δημιουργούνται άλλα πράγματα. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι; Θα φέρω να δείξω τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις, θα σοκαριστείτε. Απλά πάνω στον πόνο σου δεν τις διαβάζεις, τα παίρνεις γιατί θέλεις να το κάνεις. » πρόσθεσε, ακόμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR