Η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star» σχετικά με την εμπειρία της με τα χάπια αδυνατίσματος που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί το γεγονός ότι είχε πάρει τέτοια χάπια προκειμένου να χάσει κιλά.

«Απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα κι αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη, ή στα κιλά μου κανονικά», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Για αυτά τα 5 κιλά το τι μηνύματα μου έστελναν… πέρα απ’ το ότι με ρωτούσαν συνέχεια αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν: "Α τρως ε;". Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Εκεί που είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ξέρω ότι τώρα από το σπίτι θα με μουτζώνει κόσμος».

«Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με μία άλλη μαμά, που μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω: "Να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη γιατί έχω ξεφύγει και νιώθω σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω". Και την ίδια στιγμή το συζητήσαμε [με τον Ετεοκλή]», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.