Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Ελένη Τσολάκη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός απάντησε για το διαδίκτυο και τα social media, την τηλεόραση, την τέχνη, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τη… σαχλαμάρα.

«Η κρυμμένη ευαισθησία των των αντρών οφείλεται σε στερεότυπα. Στην εποχή μας δεν μας αφήνουν να ζήσουμε, να ονειρευτούμε και να χαρούμε, νιώθουμε ενοχές και είμαστε υπόλογοι. Είναι γελοίο να φοβόμαστε για όλα όσα γράφονται στο διαδίκτυο. Δεν έχω social media και δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται εκεί», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Είναι κλισέ να αποκαλούμε τον Στέφανο Κασσελάκη φαινόμενο, δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο. Ο κόσμος κουράστηκε να εμπιστεύεται το παλιό πολιτικό σύστημα. Η χώρα μας θα έπρεπε εδώ και χρόνια να αποδέχεται το διαφορετικό. Δεν έχω καμία αντίρρηση για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών».

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Η τέχνη πρέπει να είναι ελεύθερη, χωρίς όμως να βρίζει και να συκοφαντεί. Ήταν υπερβολή να αφαιρέσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τη λέξη “χοντρή” δεν το έκανε από κακία. Πλέον δεν υπάρχουν κωμωδίες στην ελληνική τηλεόραση λόγω έλλειψης ελευθερίας λόγου. Θυμάμαι τις αποτυχίες μου και παίρνω εγώ την ευθύνη γι’ αυτές. Είμαι αυστηρός άνθρωπος, πάνω απ’ όλα με τον εαυτό μου».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπέζος πρόσθεσε: «Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία και δεν θα κάνω, δεν μου χρειάστηκε. Μου αρέσει να διαβάζω και να ανακαλύπτω τους ανθρώπους. Είμαι εναντίον της σαχλαμάρας. Η τηλεόραση κατεβάζει τον πήχη λόγω ανταγωνισμού, το ίδιο γίνεται και στο θέατρο».