Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και ανέφερε αρχικά: «Σου περνάει από το μυαλό ο γάμος, αλλά πάντοτε απολάμβανα τη ζωή μου με μια αίσθηση περιπέτειας. Έκανα αναπάντεχα πράγματα. Ο γάμος είναι δέσμευση κι εγώ ήθελα την ελευθερία μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αντισυμβατική οικογένεια που μεγάλωσε και στο πώς επηρεάστηκε από αυτήν, σαν άνθρωπος.

«Ήμασταν μια αγαπημένη, αντισυμβατική οικογένεια. Ήμασταν πολύ κοντά, γιατί ήταν εκπαιδευτικοί οι γονείς μου, οπότε συνέπιπταν οι σχολικές διακοπές με τις άδειές του, τα κάναμε όλα μαζί. Με έχει σημαδέψει η προσωπικότητα του πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Κι όχι εμένα μόνο. Τον έχουμε χάσει κι ακόμα και τώρα, έρχονται άγνωστοι στο θέατρο και μου λένε "ήμασταν μαθητές του πατέρα σας" και μου διηγούνται πόσο πολύ τους επηρέασε, το οποίο είναι πολύ συγκινητικό».

Τέλος, είπε: «Δεν πήγα ποτέ σε παιδική παράσταση, πήγαινα σε παραστάσεις ενηλίκων. Ίσως έτσι ξεκίνησε μέσα μου το μεράκι για αυτή τη δουλειά. Εμένα με πήγαιναν στις παραστάσεις που έβλεπαν εκείνοι και στο σινεμά».