Καταπληκτικός για ακόμα μία φορά στην Πάτρα ο Κωστής Μαραβέγιας.

Με τα τραγούδια του από τον νέο του δίσκο "Portofino", αλλά και από τις παλιές του δουλειές, γέμιζε με χρώματα και μουσικές τις καρδιές όσων βρέθηκαν στο "Royal" για να παρακολουθήσουν την συναυλία του.

Κι αυτή που βρέθηκαν δεν ήταν και λίγοι. Γιατί πέρα από τις καρδιές και τις ψυχές ο Μαραβέγιας και οι μουσικοί του, γέμισαν και τον χώρο του "Royal" με κόσμο.

Τα τραγούδια του από τον νέο του δίσκο επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουν οι φανατικοί του φίλοι, όσοι δηλαδή τον ακούνε από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισης του στα μουσικά και στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ό,τι εκτός από ένας ξεχωριστός perfomer πάνω στην σκηνή, είναι και ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες – τραγουδοποιούς που έχει βγάλει αυτή η χώρα την τελευταία εικοσαετία.

Ένας συνθέτης με μουσική προσωπικότητα που ξέρει να παντρεύει καλά μουσικές από διάφορες κουλτούρες, να συνθέτει αντιθέσεις και να γεννά συνθέσεις. Κι έχει και αυτή την φρεσκάδα που είχε από την πρώτη του εμφάνιση στην Πάτρα πριν από 18 χρόνια.

Όμως και από την Πάτρα Κωστή δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Μες στην καρδιά του 112, κόντρα σε ανέμους, θύελλες και βροχές ήρθαν εκεί στην νότια παραλιακή της Πάτρας, μόνο και μόνο για να σε ακούσουν. Κι το άξιζες.

Όπως φυσικά αξίζουν και πολλά μπράβο στον Flash Live που σε έφερε.

(Οι έσω φωτογραφίες είναι της Ελευθερίας Στεργιοπούλου).