Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπει στην τελική του φάση και το τελευταίο υπoέργο για την λειτουργία του Open Mall που αφορά τις φωτεινές επιγραφές και την ομοιομορφία του χώρου γύρω από τον οποίο δραστηριοποιούνται τα εμπορικά καταστήματα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου. 

Ο διαγωνισμός για το έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί όμως οι διαδικασίες είχαν παγώσει μετά από μια ένσταση που είχε κάνει η μια από τις εταιρείες που το διεκδικούσε και η οποία θα έπρεπε να εξεταστεί από το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου. 

Το όλο θέμα έχει ολοκληρωθεί και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν την ομοιομορφία και την αρμονία του Open Mall, καθώς θα πρέπει να υπάρχουν κοινά στοιχεία που να "δένουν" τα καταστήματα μεταξύ τους. 

Με βάση το σχέδιο που υπάρχει θα μπουν φωτεινές επιγραφές που θα δένουν μεταξύ τους και θα παρουσιάζουν μια αρμονία στα καταστήματα, ανθοστήλες και άλλα στοιχεία που θα αναδεικνύουν την αισθητική του Open Mall. 

Oι αλλαγές αυτές αφορούν κυρίως τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων και όχι τα ίδια τα καταστήματα αφού κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε οικονομικά τους επαγγελματίες. Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες θα γίνουν εκδηλώσεις και δράσεις για την προώθηση του Open Mall προς το κοινό. 

Θυμίζουμε ότι το Open Mall θα είναι από την Κωνσταντινουπόλεως και θα εκτείνεται έως στην Καρόλου έχοντας εντός του και τα καταστήματα γύρω από την πλατεία Όλγας (Μαιζώνος, Ρήγα Φεραίου, Αράτου και Κολοκοτρώνη).