Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την ευτυχισμένη ελευθερία που βίωσε ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδί.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έκανα παιδί γιατί δεν ήθελα να έχω αυτή την ευθύνη. Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Όχι, ήθελα την ελευθερία μου. Με το παιδί είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη. Ένα υπέροχο συναίσθημα αλλά είναι και μια σκλαβιά».

«Είναι πολύ εγωιστικό αυτό αλλά έτσι είμαι. Αυτός είμαι, τι να κάνουμε; Την χάρηκα πάρα πολύ την ελευθερία μου, δεν έχω παράπονο καθόλου. ούτε από την ελευθερία μου ούτε από τη ζωή μου. Μπορώ να το πω, τώρα που είμαι πολύ προχωρημένης ηλικίας, πως έχω περάσει μια ευτυχισμένη ζωή».

«Και γίνεσαι ευτυχισμένος και το προκαλείς και είναι και τύχη. Όλα μαζί. Δηλαδή δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Ποιος δεν θα ήθελε να διαλέξει να είναι ευτυχισμένος; Δεν είναι όμως τόσο απλό, δεν μπορείς να το διαλέξεις και να πεις «ναι, εγώ τώρα θα είμαι ευτυχισμένος». Ε, δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι και τυχερός» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.