Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» έρχεται με νέα συγκλονιστικά επεισόδια από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στις 21:00. Πως ξετυλίγεται ο μύθος την ερχόμενη εβδομάδα; Το όραμα, η προδοσία, η αποκάλυψη… Μέσα στη δίνη συγκλονιστικών γεγονότων, οι ήρωες παλεύουν με τα πάθη και τα αδιέξοδά τους. Ποιοι θα μείνουν αλώβητοι και ποιοι θα μετρήσουν πληγές;

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 29

Τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην Αγάθη, ενώ και η ίδια προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους, θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Η Κερασίνα θα γίνει μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας. Ο Μάρκος επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι και θα την απογοητεύσει για δεύτερη φορά. Ένα όραμα θα δείξει στη Θεοφανώ τον δολοφόνο του βρέφους.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 30

Η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματά της, αυτή τη φορά απ’ την οικογένεια των Λασκαραίων, καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση.

Ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, ενώ η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον προδότη του πύργου της. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 31

Οι Τούρκοι θα επιτεθούν στο χωριό, αναγκάζοντας έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων. Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να σύρει όλους τους καπεταναίους της Μάνης ενάντια στους Τούρκους, αλλά αυτό απαιτεί μια ενέργεια από μέρους του, που θα τον φέρει απέναντι στην οικογένειά του. Θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας το σχέδιό του και να παραμείνει αλώβητος;