Ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φημολογούμενη τηλεοπτική του συνύπαρξη σε εκπομπή με την σύζυγο του, Μαρία Κορινθίου όσο και το τέλος της συνεργασίας της μελαχρινής ηθοποιού με το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση είναι γεμάτη εκπλήξεις. Έτσι δεν είναι; Ίσως να υπάρξει και μια έκπληξη στην επόμενη χρονιά, δεν ξέρεις. Εγώ έχω παρουσιάσει, έχω κάνει εκπομπές. Και την Παταγονία και πρωινό έχω κάνει… Και η Μαρία καλά τα πάει, θα δούμε. Όταν κάνεις κάτι το οποίο ουσιαστικά το γουστάρεις, το κάνεις πολύ καλύτερα. Ειδικά με ανθρώπους που γουστάρεις ακόμα περισσότερο».

«Η Μαρία δεν πέρασε καμία δύσκολη περίοδο. Είχε ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και με το εμπορικό του ΑΝΤ1, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είχε ένα συμβόλαιο ουσιαστικά που έπρεπε να τηρήσει, υπήρχε μια συμφωνία μεταξύ δύο αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω. Τώρα, από εκεί και πέρα δεν τηρήθηκαν μερικά πράγματα ή οτιδήποτε, δεν αισθανόταν καλά η Μαρία και αποφάσισε να φύγει».

«Δεν είναι κακό και σε όλες τις εκπομπές γίνεται αυτό. Το θέμα είναι, όταν κάνεις κάτι, να αισθάνεσαι πάρα πολύ όμορφα. Η Μαρία είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ντόμπρο, κρατάει γερά, ξέρει τι θέλει και κάνει πάντα αυτό που πρέπει να κάνει πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κυπριακή τηλεόραση.