Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε συνέντευξη ο Άκης Σακελλαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, τη δημοσιότητα στην Ελλάδα, αλλά και την παρουσίαση.

«Άφησα τη νομική για την υποκριτική χωρίς να το σκεφτώ καν, είναι σαν μια φλόγα που σε καίει. Από το λύκειο, ο περίγυρος μου καταλάβαινε ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Η δημοσιότητα στην Ελλάδα δεν υφίσταται, όπως την παρουσιάζουν, είναι… βιοτεχνική. Δεν τσιρίζει ο κόσμος όταν με βλέπει έξω, δεν συμβαίνει κάτι ακραίο», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Ο Άκης Σακελλαρίου είπε στη συνέχεια: «Η τέχνη της υποκριτικής έχει σε μεγάλο βαθμό έμφυτο το “σπέρμα” του ναρκισσισμού. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου όμορφο, δεν αισθάνθηκα ποτέ γόης. Ο δικός μου ναρκισσισμός ήταν να θέλω να αρέσω, γιατί αισθανόμουν μεγάλη ανασφάλεια και ασχημούλης. Θέλω να μου λένε οι φίλοι μου “κατέβα από το καλάμι”, όταν συμβαίνει».

Ο Άκης Σακελλαρίου είπε πως μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του αναθεώρησε πολλά πράγματα.

Κλείνοντας, ο Άκης Σακελλαρίου είπε: «Είμαι διαθέσιμος και θα ήθελα να αναλάβω ρόλο παρουσιαστή. Το να είσαι παρουσιαστής σημαίνει ότι πρέπει να έχεις μια ευφυΐα και μια ζωντάνια, εγώ κρύβομαι πίσω από τους ρόλους. Τα νέα παιδιά πρέπει να τολμούν να εκτεθούν κι ας φανέ τα μούτρα τους. Καλύτερα να κάνεις 10 πράγματα βλακώδη και να κρατήσεις το 1, παρά να μην κάνεις τίποτα».