Θύμα απάτης έπεσε 75χρονη από τη Λάρισα όταν απατεώνες την έπεισαν μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας να πάει στην τράπεζα να κάνει ανάληψη μετρητών γιατί δήθεν η κόρη της νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ο απατεώνας τηλεφώνησε χθες το πρωί στο σπίτι της 75χρονης Λαρισαίος, συστήθηκε ως γιατρός, τόνισε ότι η κόρη της πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, και απαίτησε χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 30.000 ευρώ. Όπως είναι γνωστό και από αντίστοιχες απάτες, συνεργάτιδα του απατεώνα παριστάνει την κόρη του υποψήφιου θύματος, το οποίο με λυγμούς εκλιπαρεί σε βοήθεια, ζητώντας από τη «μητέρα» της να κάνει τα πάντα προκειμένου να χειρουργηθεί και «να σωθεί» από γάγγραινα κ.λπ.

Η 75χρονη αντέτεινε πως στο σπίτι είχε μόνο 1.000 ευρώ, οι δράστες ωστόσο την έπεισαν να πάει στην τράπεζα και να κάνει ανάληψη.

Όντως η 75χρονη πήγε -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας»- σε κεντρικό τραπεζικό υποκατάστημα και προχώρησε σε ανάληψη 12.000 ευρώ και μαζί με τα 1.000 ευρώ παρέδωσε σε άγνωστη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ. Μάλιστα, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό -εκτιμάται για να την καθυστερήσουμε σε περίπτωση καταγγελίας της υπόθεσης- να την πείσουν να απευθυνθεί στα νοσοκομεία της Λάρισας, αναζητώντας τη δήθεν τραυματισμένη κόρη της. Η απάτη καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: onlarissa