Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε  η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει με τον Φάνη Μουρατίδη στην παράσταση «Εγώ, εγώ και εγώ» στο θέατρο Αλάμπρα, μίλησε για τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συμβουλές που δίνει στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

«Αν είναι κάτι πάρα πολύ ακραίο, θα μιλήσω, γιατί κι εγώ κουράζομαι. Πάμε να κάνουμε τη δουλίτσα μας. Και να μιλήσεις τι να πεις; Να τσακωθείς; Δεν τσακώνομαι, πολύ σπάνια να τσακωθώ. Οποιοδήποτε ένταση μπορεί να δημιουργηθεί στη δουλειά έχει να κάνει με το να γίνει πιο εποικοδομητική η δουλειά, δεν παρεξηγείται κανένας», δηλώνει η Εβελίνα Παπούλια.

«Εγώ δεν μπορώ να έχω ένα θέατρο και να το κάνω σπίτι μου, βαριέμαι εύκολα», επισημαίνει η δημοφιλής ηθοποιός στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Δεν έχω μυστικά, είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο. Από τη στιγμή που λέω κάτι, παίρνω τα ρίσκα μου αλλά είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα πεις «ναι μεν αλλά», είμαι αυτό», εξομολογείται η Εβελίνα Παπούλια στη συνέχεια.

«Δεν συμβουλεύω την κόρη μου χωρίς να μου το ζητήσει. Μακάρι να κάνει λάθη, από αυτά μόνο μαθαίνουμε. Το λάθος το θεωρώ εξέλιξη, της λέω: κάνε αυτό που θες», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Μια φορά θυμάμαι τη συμβούλεψα σε κάτι και μετά το μετάνιωσα, γιατί δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Είναι άλλη η αισθητική, εμένα δεν με συμβούλεψε ποτέ κανένας», καταλήγει η Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.