Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», τιμώντας την μνήμη των εκτελεσθέντων από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής στα Καλάβρυτα στις 13 Δεκεμβρίου του 1943, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου απόστασης 9.8χλμ με την ονομασία "ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:00, στη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων.

Η εγγραφή στον αγώνα γίνεται ΑΤΟΜΙΚΑ, μέχρι την Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=4ed56dec1413eb9b4409fde9f13ef4ce&l=GR..

Το Δ.Σ. του “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ", θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες που λαμβάνει μέρος ο Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ", με συνέπεια την προβολή του Συλλόγου, την εδραιώση της κυρίαρχης θέσης του στο χώρο του δρομικού κινήματος πανελλαδικά και την ανάδειξη του "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ" σε πολυπληθέστερο σύλλογο σε όλους τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων που διεξήχθησαν φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο για την μεταφορά των μελών του Συλλόγου που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. 

Στο λεωφορείο θα μπορούν να επιβιβαστούν και τα μέλη του "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ" (με τις οικογένειές τους) που δεν θα λάβουν μέρος στον αγώνα, αλλά θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής θηριώδιας, συμπληρώνοντας τις κενές θέσεις.Τυχόν υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις θα μπορούν να καλυφθούν από φίλους δρομείς από την Πάτρα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Για κρατήσεις θέσεων στο λεωφορείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" Αντώνη Κατσίκη (τηλ. 6906750495), Αναστάσιο Νταουσιάνη (τηλ. 6983510301) και Παναγιώτη Μητρούλια (τηλ. 6983501401) μέχρι την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου.Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.