Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας διοργάνωσε, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, μία ξεχωριστή τιμητική βραδιά, αφιερωμένη με πολύ ευγνωμοσύνη, στους χορηγούς, στους ανθρώπους, τις εταιρείες, τις επιχειρήσεις, στους συνεργάτες και τους συνοδοιπόρους, όλους εκείνους που με ιδιαίτερη ευαισθησία στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου.

Ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο για την πραγματοποίηση της δράσης Pink The City 2023.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας διοργάνωσε, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, μία ξεχωριστή τιμητική βραδιά, αφιερωμένη με πολύ ευγνωμοσύνη, στους χορηγούς, στους ανθρώπους, τις εταιρείες, τις επιχειρήσεις, στους συνεργάτες και τους συνοδοιπόρους, όλους εκείνους που με ιδιαίτερη ευαισθησία στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου. Ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο για την πραγματοποίηση της δράσης Pink The City 2023.

Σκοπός της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο My Way Hotel & Events, ήταν η αναγνώριση της προσφοράς εξαιρετικών ανθρώπων, κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών, φορέων και ομάδων που στήριξαν τη μεγάλη διοργάνωση του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε συγκινητικό κλίμα και στέφθηκε με επιτυχία, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά σε όλους τους συντελεστές, στους οποίους δόθηκε και βήμα για τοποθετήσεις.