Η Χριστίνα Παππά άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Σουσού και μίλησε για την ζωή της, τις σχέσεις της, τον γάμο της και τα σχόλια στα social media .

Αρχικά ανέφερε: «Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας. Είμαι η μόνη που είναι στην προσευχή μου και μου λείπει απίστευτα ακόμα και τώρα. Του ανάβω κεράκια στην εκκλησία στο όνομά του. Τότε εγώ έπαιρνα γνώση, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι».

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι "έλα αυτή ήταν με πλούσιους." Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άντρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία όταν ήμουν μικρή. Μην σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άντρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα».

Ενώ δεν δίστασε να πει η Χριστίνα Παππά: «Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι το έπνιξες το κουνέλι τώρα».