Η Έλλη και ο Τζεμ ή κατά κόσμον Λίλα Μπακλέση και Γιάννης Χατζηγεωργίου συναντήθηκαν 9 χρόνια μετά τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Ταμάμ» και μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Βασίλη Βλάχο.

Η Λίλα Μπακλέση αποκάλυψε πως είχε κάνει τρία casting και την πήραν για το τελικό δύο μήνες μετά. Από την άλλη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε πως κατάλαβε ότι θα επιλέξουν εκείνη γιατί είχαν αμέσως χημεία.

«Την πρώτη μας σκηνή την γυρίσαμε δώδεκα φορές. Οι αγαπημένες μου σκηνές είναι από τη γνωριμία των οικογενειών στο εστιατόριο», είπε η Λίλα Μπακλέση, ενώ ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρόσθεσε: «Σε ένα από τα πρώτα μας φιλιά, ήμουν άρρωστος, για νοσοκομείο».

Η Λίλα Μπακλέση είπε πως τα γυρίσματα ήταν άλλες εποχές από αυτό που φαινόταν, καθώς φορούσαν πουλόβερ καλοκαίρι με σαράντα βαθμούς.

«Η αγαπημένη μου σκηνή με τον Γιάννη, ήταν ο εφιάλτης ότι είχαμε πολλά παιδιά. Ο διευθυντής φωτογραφίας έπαιξε τον ρόλο του μαιευτήρα στο σήριαλ. Η κόρη μας στο σήριαλ ήταν αγοράκι, τον λένε Βαγγέλη. Είχαν έρθει πολλά παιδιά για τον ρόλο της κόρης μας και επέλεξαν την Αλεξάνδρα Κολλαΐτη γιατί είχαμε το ίδιο μαλλί», είπε η Λίλα Μπακλέση.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε πως θέλανε να γυρίσουν τη γυμνή σκηνή και δεν είχε έρθει το σπασουάρ: «Στη γυμνή σκηνή έβαλα οδοντόκρεμα στο σημείο και κάηκα. Θα ήθελα να κάνουμε μια ταινία reunion του Ταμαμ».