Το patrasevents.gr σας στέλνει στην συναυλία "Eleni Antoniou Trio - Within the World" στο θέατρο Όροφως που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου κι ώρα 21:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 22/11 και ώρα 15:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Eleni Antoniou Trio “Within the World”
Το δεύτερο project της δημιουργικής τριάδας Αντωνίου - Βλάχος - Σταυρινός

Έχοντας στις αποσκευές τους την αγάπη τους για τη jazz, το παλιό αστικό τραγούδι και τις μουσικές του κόσμου έρχονται στο θέατρο «όροφως» την

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 21:00

για να παρουσιάσουν ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό αφήγημα βασισμένο σε διασκευές αγαπημένων jazz standards και ενορχηστρώσεις σε αγαπημένα κομμάτια της ελληνικής και παγκόσμιας δισκογραφίας υπακούοντας πάντα στο μοναδικό ύφος που επιβάλλει η jazz, γιατί η μουσική συνενώνει, ανακουφίζει και θεραπεύει μέσα και έξω από τα στενά σύνορα της αντίληψης μας για το τι είναι το κάθε «είδος», μέσα και έξω από τον κόσμο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τραγούδι: Ελένη Αντωνίου
Πιάνο: Αιμιλιανός Σταυρινός
Κοντραμπάσο: Μάνος Βλάχος
Special Guest: Έλενα Σταματοπούλου, oud

Επιμέλεια - Ενορχηστρώσεις: Eleni Antoniou Trio

θέατρο «όροφως»
Όθωνος Αμαλίας 112, Πάτρα

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 21:00

Γενική είσοδος: 10€
Προπώληση: more.com

Πληροφορίες: 2611 810 983 & 6939 835 990


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!