Ο χειμώνας μπαίνει πλέον για τα καλά στην Πάτρα και η νεολαία της πόλης αφήνει σιγά - σιγά τις πλατείες και τα τραπεζάκια στους εξωτερικούς χώρους και κλείνεται στα μαγαζιά.

Ο φετινός χειμώνας στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας χαρακτηρίζεται για ακόμα μια χρονιά από τα καταστήματα με lives και ζωντανή μουσική, όμως, τα «ορθάδικα», τα clubs της πόλης θα έχουν ξανά την δική τους παρουσία, έστω και αν αυτή δεν πλειοψηφεί.

Πάντως, τόσο τις Παρασκευές, όσο και τα Σαββατόβραδα τα λιγοστά clubs που έχουν απομείνει στην Πάτρα (δεν είναι περισσότερα από τα δάκτυλα του ενός χεριού), γεμίζουν από κόσμο, διοργανώνοντας το καθένα το δικό του event ή φέρνοντας ξεχωριστούς guests και dj’s.

H νυχτερινή διασκέδαση έτσι στην Πάτρα εξακολουθεί και χτυπάει και στα clubs και αυτή την χρονιά, αποτελώντας κάτι ξεχωριστό και μοναδικό που επιβιώνει ίσως από περασμένες δεκαετίες, μη θέλοντας να αφήσει την θέση της στα «καθιστάδικα», στις μπουάτ και στα μπουζούκια.

Όλα άλλωστε μπορούν να χωρέσουν στην διασκέδαση μας και σε μια πόλη όπως είναι η Πάτρα, με δεκάδες νοοτροπίες και κουλτούρες να συγχωνεύονται εντός της χρειάζονται τα πάντα για να ικανοποιούν όλα τα γούστα.