Ο χειμώνας έρχεται δυναμικά και μουσικά στην Πάτρα με σημαντικά lives και υπέροχους καλλιτέχνες που ο καθένας στο είδος του είναι μοναδικός.

Μια σειρά από συναυλίες που αποτελούν ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες φέρνει στην Πάτρα ο Mojo Live. H αρχή έγινε με τους The Steams που ήρθαν στην Πάτρα και ανέβηκαν στη σκηνή του Συνδετήρα το βράδυ του Σαββάτου στις 18 Νοεμβρίου, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ακολουθούν στις 24 Νοεμβρίου οι Echo Tides στον ίδιο χώρο, την 1η Δεκεμβρίου οι μοναδικοί και τρελοί «Συνθετικοί» στο Frida, στις 2 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Μυστακίδης στον Συνδετήρα, στις 9 Δεκεμβρίου το Παιδί Τραύμα στον Συνδετήρα, στις 15 Δεκεμβρίου οι ΘΡΑΞ ΠΑΝC και στις 16 Δεκεμβρίου η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Μυρτώ Βασιλείου, στο Frida.

Κι έρχονται και άλλοι για τον υπόλοιπο Δεκέμβρη, μπαίνοντας στην αντίστροφη μέτρηση για την περίοδο των γιορτών και των Χριστουγέννων που ασφαλώς θέλουν τη μουσική τους και τα δικά τους live για να γίνουν αυτές τις μέρες ακόμα πιο ξεχωριστές.