Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί τους τελευταίους μήνες η παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων.

Σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί με τον ανάδοχο για την ανάπλαση της Κάτω πόλης σε κάθε μια από τις περιοχές που γίνονται οι παρεμβάσεις θα πρέπει να υπάρχει και ένας χώρος που να χρησιμεύει για την αποθήκευση των οικοδομικών υλικών.

Ο χώρος αυτός για την περίπτωση της Τριών Ναυάρχων η ανάπλαση της οποίας έχει φτάσει πλέον στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, είναι η παιδική χαρά. Έτσι τους τελευταίους μήνες οι γονείς και τα παιδιά που σύχναζαν εκεί και έπαιζαν έχουν χάσει τον χώρο τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η παιδική χαρά θα ανακαινιστεί και θα ανασκευαστεί πλήρως. Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει μέσα μηχανήματα και μπουλντόζες που έχουν οργώσει τον χώρο.

Όμως για την ώρα είναι άγνωστο αν η παιδική χαρά μείνει στο ίδιο σημείο (το πιθανότερο) ή πάει σε κάποιο άλλο σημείο του πεζοδρόμου.


Η παιδική αυτή χαρά είναι απέναντι από τον δημοτικό παιδικό σταθμό και από την άποψη αυτή βολεύει τους γονείς που έχουν βρει έναν ακόμα χώρο για να παίζουν τα παιδιά τους.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας η παιδική χαρά και γενικότερα το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων γέμιζε τα απογεύματα από παιδιά και γονείς που περνούσαν την ώρα τους εκεί.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η ομάδα του ΑΣΤΟ είχε φτιάξει και ένα φιδάκι. Μένει να δούμε αν μετά την ανάπλαση η περιοχή αυτή της Τριών Ναυάρχων επανακτήσει τον ρόλο της.