Ένας τύπος που με τη γραβάτα του και την τσάντα δείχνει να τα έχει χαμένα, ανάμεσα στις όχθες του ποταμού και στις ομορφιές της φύσης. 

Μια τύπισσα που κάνει πικ νικ μέσα στο μπετόν και στα βιομηχανικά κτίρια, ένας άλλος νεαρός που ψαρεύει σε συντριβάνια και μια ακόμα γυναίκα που σιδερώνει σε κάμπους και πλαγιά.

Αυτοί είναι οι βασικοί χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Αιγιώτισσας τραγουδίστριας και συνθέτριας Ελένας Λεώνη, σε ένα single που ήδη έχει κάνει εντύπωση στο μουσικόφιλο κοινό, με τίτλο «Έλα».

Τα τραγούδι, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στους υπότιτλους του βίντεο, είναι ένα κάλεσμα της φύσης προς τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει την σχέση του μαζί της.

Σε μια εποχή που η καθημερινότητα μας επιβάλλει το “κλείσιμο” και την απομόνωση, ο άνθρωπος χρειάζεται μια υπενθύμιση για να κοιτάξει ξανά τα απλά πράγματα, όπως είναι το κύμα και ο άνεμος, πέρα από τον ανθρώπινο εγωισμό του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Σε αντιφατικές εικόνες καθημερινών ανθρώπων να συνεχίζουν την “κανονικότητα” τους, ανήμποροι να αντιληφθούν το περιβάλλον στο οποίο έχουν βρεθεί, εγκλωβισμένοι στους εαυτούς τους και σε αυτό που είναι “προγραμματισμένοι” να κάνουν. Παρεμβάλλονται εικόνες μιας "καλοκουρδισμένης μηχανής εργοστασίου φτιαγμένης όμως από ανθρώπους-εξαρτήματα, ομοιόμορφους και αναλώσιμους".


Η Έλενα Λεώνη, έχοντας βρει τον δρόμο της καρδιάς της στη μουσική και έχοντας κάνει ορισμένες σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Σαββόπουλο, Δεληβοριά, Λέκκα, Μποφίλιου κτλ), αλλά και μια σχέση φιλίας με την Μαρίνα Σάττι (την τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision), δείχνει κιόλας από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση.

Μια περίπτωση που έχει πολλά να προσφέρει και που αφήνει πολλές υποσχέσεις για μέλλον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χορογραφία του συγκεκριμένου βίντεο κλιπ είναι της Πατρινής χορογράφου και χορεύτριας Ανναθαλίας Καράμπελα.

Δείτε το βίντεο:


'Έλενα Λεώνη- Έλα (Elena Leoni- Ela)