Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα, στην εκπομπή Status που προβλήθηκε στον Astra Tv, προκειμένου να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ουσιαστική σχέση και την φιλία με την Ρούλα Κορομηλά.

Ειδικότερα, ο Αργύρης Αγγέλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Ρούλα γνωριζόμασταν κοινωνικά, είχαμε βρεθεί σε τηλεμαραθωνίους και πρεμιέρες και κάποια στιγμή νομίζω όταν συμμετείχε στο J2US, που ήταν επιτροπή στο MEGA, έτυχε και αλλάξαμε μηνύματα στο Twitter. Επικοινωνούσαμε για αρκετό διάστημα και κάποια στιγμή μέσω social media και μια μέρα μου είπε «θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω». Κλείνουμε ένα ραντεβού, ένα απόγευμα πήγα στο σπίτι της και θυμάμαι πως ήταν 6 με 7 το απόγευμα και έφυγα στις 7 το πρωί! Πιάσαμε την κουβέντα και μιλάγαμε, τρώγαμε, πίναμε. Έτσι ξεκινήσαμε δειλά δειλά να βρισκόμαστε».

«Με κέρδισε η αλήθεια της. Είναι από τα πιο αληθινά και δοτικά πλάσματα που υπάρχουν. Όταν σου μιλάει η Ρούλα, δεν έχει δεύτερη σκέψη και το βλέπεις στο μάτι της. Σε σημείο που φοβάσαι να ρωτήσεις την γνώμη της γιατί θα ακούσεις την αλήθεια».

«Σιγά σιγά, όσο ανακάλυπτα τον χαρακτήρα της και την ίδια, αρχίσαμε να κάνουμε τρέλες. Έχουμε κάνει διακοπές μαζί, έχουμε κάνει ταξίδια μαζί, έχουμε κλάψει μαζί. Έχω βρεθεί δίπλα της αρκετές φορές σε πράγματα που είχε ανάγκη να είναι κάποιος δίπλα της. Έχει πάρει ταξί και έχει έρθει από την Κηφισιά στο σπίτι μου επειδή απλά δεν ήμουν καλά. Δηλαδή αρχίσαμε να επικοινωνούμε ουσιαστικά» πρόσθεσε ακόμα ο Αργύρης Αγγέλου στην τρυφερή του αναφορά για την γνωστή παρουσιάστρια.