Ίσως είναι ο σημαντικότερος αγώνας της καριέρας του και για αυτό ο Πατρινός, Πάρης Σταυρόπουλος, είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη. 

 Ο Πάρης Σταυρόπουλος που έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για μια αξιόλογη σταδιοδρομία στον χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας, έκλεισε για τις 14 Δεκεμβρίου, έναν σημαντικό αγώνα, με τον πρωταθλητή Ευρώπης, τον Βούλγαρο, Τίνγκο Μπαναμπακοβ. 

 Ο αγώνας θα γίνει στο Βέλικο Τάρναβο, στην πόλη δηλαδή του πρωταθλητή Ευρώπης και θα είναι στα 57 κιλά, στους 12 γύρους για τον τίτλο του International Title UBO Featherweight.

 Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του για τον Πάρη Σταυρόπουλο αφού μια νίκη θα του δώσει την δυνατότητα όχι μόνο να κατακτήσει τον πρώτο του επαγγελματική τίτλο, αλλά και να ανέβει δεκάδες σκαλιά στα rating, κάνοντας έτσι την αρχή για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου. 

 "Έφτασε η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας μου να κατακτήσω τον πρώτο μου επαγγελματικό τίτλο και να ανέβω στην κορυφή του κόσμου στα rating'" τονίζει ο ίδιος.

 "Δουλεύω σκληρά καθημερινά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να πραγματοποιηθεί το όνειρο μου. Όσο και δύσκολο να είναι, όταν θέλει η δύναμη της ψυχής μας είναι ικανή για όλα. Μέσα στην πόλη του, μέσα στην χώρα του, μόνος μου και όλοι τους, θα πάω να πάρω αυτό που μου αξίζει τόσα χρόνια".