Όλα είναι έτοιμα για να παραδοθεί το ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα του Παλαιού Αρσακείου, σε χρήση ως νέο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας. 

Τις περασμένες ημέρες έγινε ο καθαρισμός του προαύλιου χώρου του κτιριακού συγκροτήματος που μέχρι τώρα θύμιζε οικοδομή, ενώ μπήκε και στην είσοδο του κτιρίου σχετική επιγραφή που αναφέρει τον Δήμο Πατρέων.

Οι εργασίες πλέον για την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού στο νέο δημαρχιακό μέγαρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και αυτό που μένει είναι να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι πρώτες εργασίες για την μετεγκατάσταση των δημοτικών υπηρεσιών που θα μεταφερθούν εκεί. 

Αυτό που είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην ανάδειξη των λεπτομερειών του κτιριακού συγκροτήματος, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους και έτσι η εικόνα που δίνει το κτίριο στον επισκέπτη είναι εντυπωσιακή. 

Οι εργασίες έχουν αναδείξει την αισθητική του κτιρίου, ενώ στον προαύλιο χώρο κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι πανύψηλοι φοίνικες.