Τον Σωτήρη Καλυβάτση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την παρουσίαση, ενώ αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί το Ράδιο Αρβύλα.

«Όποιος μπορεί να αντεπεξέλθει καλά κάνει. Κάνει ότι μπορεί για αν επιβιώσει και για να είναι εντάξει με τη ψυχή του. Και στο θέατρο υπάρχουν κατά καιρούς άνθρωποι που έρχονται χωρίς να το έχουν σπουδάσει, αν είναι να τους ξεράσει το σύστημα, του ξερνάει», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Εγώ έχω κάνει τους «Αμάν», το «Κομφούζιο» και άλλα τηλεπαιχνίδια. Δεν θα επιβληθώ σε έναν χώρο που δεν ταιριάζω. Υπάρχουν και παρουσιαστές, που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είναι παρουσιαστές. Κάποιος ηθοποιός μπορείς να κάνει καλύτερα τον παρουσιαστή, από κάποιον που είναι μόνο παρουσιαστής», τόνισε στη συνέχεια ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Κλείνοντας ο Σωτήρης Καλυβάτης συμπλήρωσε: «Με το πρόγραμμα που έχω αυτή τη σεζόν είναι πολύ δύσκολο να δω γενικότερα τηλεόραση, αλλά αν ταιριάζει μπορεί και να δω και Ράδιο Αρβύλα, δεν είμαι και φανατικός».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνεργάστηκε με τον Αντώνη Κανάκη στο παρελθόν και από τότε, οι δύο άνδρες -όπως έχει γίνει γνωστό- δεν έχουν καμία σχέση.