Νέο δωρεάν πάρκινγκ έχουν βρει οι πατρινοί μετά από τις εργασίες ανάπλασης που ολοκληρώθηκαν στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στο κομμάτι από τις σκάλες μέχρι την Αλεξάνδρου Υψηλάντου υπάρχουν σε καθημερινή βάση δεκάδες οχήματα παρκαρισμένα, αλλά και άλλα που διέρχονται για να πάνε στον προορισμό τους.

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει πλέον όλες τις ώρες της ημέρας. Από τις πρωινές που οι γονείς πάνε να αφήσουν το παιδί τους στον παιδικό σταθμό που υπάρχει εκεί, έως και τις βραδινές που οι εξοδούχοι πάνε για φαγητό και για ποτό στα καταστήματα του πεζόδρομου.

Ένας πεζόδρομος κανονικής και όχι ήπιας μορφής έτσι όπως ήταν η Τριών Ναυάρχων από την αρχή έως το τέλος της (Όθωνος Αμαλίας) έχει μετατραπεί σε ένα χώρο παράνομης στάθμευσης, χωρίς κανείς από τους αρμόδιους φορείς να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Μια κατάσταση που ήδη έχει ξεφύγει. Αφήστε και το άλλο. Υπάρχουν περιπτώσεις που οχήματα και μηχανάκια κατεβαίνουν κανονικά τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, περνώντας ανάμεσα στα τραπεζάκια των μαγαζιών.

Ωραία πράγματα…