Ο σύλλογος των dj’s στην Πάτρα είναι πλέον ένα όργανο που δίνει πνοή και φωνή στους δεκάδες επαγγελματίες της μουσικής που εργάζονται πάνω στα decks και φροντίζουν για την διασκέδαση μας.

Όμως πέρα από την συνδικαλιστική του δράση ο σύλλογος αυτός είναι πολλά πράγματα ακόμα. Είναι μια παρέα ανθρώπων που μέσω της μουσικής και της ενασχόλησης του με αυτή, φροντίζουν και μοιράζουν αγάπη στον κόσμο.

Με διάφορους τρόπους. Το έδειξαν με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τους περασμένους μήνες. Τα φετινά Χριστούγεννα ετοιμάζουν μια ακόμα δράση, στηρίζοντας τα παιδιά της Φλόγας, με ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιήσουν στις 17 Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Ο σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους, ογκολογικού τμήματος. Σήμερα η Φλόγα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ο σύλλογος DJ Πάτρας στις 17 Δεκεμβρίου 2023, θα στηρίξει τα παιδιά από τη Φλόγα Πάτρας , με ένα μεγάλο πάρτυ, όπως κάθε χρόνο! Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!».