Χαμός έχει γίνει στα social media των Πατρινών με ένα μήνυμα που το κοινοποιούν δεκάδες χρήστες και αφορά την δημοσίευση φωτογραφιών, πληροφορίες, μηνύματα ή και αναρτήσεις που έχουν γίνει.

Το μήνυμα έχει ως εξής: "Δεν δίνω στο Facebook ή σε οποιαδήποτε οντότητα που σχετίζεται με το Facebook την άδεια να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, τα μηνύματα ή τις εκδόσεις μου, το παρελθόν και το μέλλον.

Με αυτή τη δήλωση, ειδοποιώ το Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύπτει, αντιγράφει, διανομή ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή/και το περιεχόμενό του. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρηθεί με νόμο". Το μήνυμα έχει και συνέχεια:

"Το Facebook είναι πλέον δημόσιος φορέας. Όλα τα μέλη πρέπει να δημοσιεύσουν ένα σημείωμα σαν αυτό.
Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτή την έκδοση αν προτιμάτε. Εάν δεν δημοσιεύσετε μια δήλωση τουλάχιστον μία φορά θα επιτρέψει σιωπηρά τη χρήση των φωτογραφιών σας, καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στο προφίλ σας και τις ενημερώσεις κατάστασης.

ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Αντιγραφή και επικόλληση.
Δείτε πώς να προχωρήσετε: Κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε σε αυτό το μήνυμα και το "αντίγραφο" θα εμφανιστεί. Κάντε κλικ στο "Αντιγραφή". Στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα σας, δημιουργήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας οπουδήποτε στο κενό πεδίο. Η 'Επικόλληση' θα εμφανιστεί και θα πατήσει Επικόλληση.

Αυτό θα παρακάμψει το σύστημα.... Όποιος δεν κάνει τίποτα είναι συνειδητός!".