Το Δέντρο των Ξωτικών και ο Πινόκιο σε Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες!

Για 2η χρονιά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Δυτικής Ελλάδας, με χιλιάδες λαμπιόνια, πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ξωτικά, τάρανδους, πόνυ, τον άγιο Βασίλη, ονειρεμένα λούνα πάρκ και μια μαγική Χριστουγεννιάτικη Αγορά με ονειρικά ξύλινα σπιτάκια που συνθέτουν ένα μοναδικό εορταστικό σκηνικό, έρχεται να κάνει τα φετινά Χριστούγεννά μας μαγικά!

Αυτά τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου θα ζήσουν ένα παραμύθι διαφορετικό, μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, βγαλμένη από τις σελίδες του βιβλίου του Πινόκιο και τις σκανδαλιές των Ξωτικών του Δέντρου.
Ο Πινόκιο, ο Τζεπέτο, ο γρύλος και η γαλάζια νεράιδα, γίνονται οι πρωταγωνιστές των πιο παραμυθένιων Χριστουγέννων, και συνυπάρχουν με τον Άγιο Βασίλη και τους σκανδαλιάρηδες βοηθούς του, τα ξωτικά, σ’ ένα ονειρικό σκηνικό γύρω από το Μαγικό Δέντρο. Κάτω από τα κλαδιά του πιο Μαγικού Δέντρου του κόσμου, βρίσκονται στιγμές από την ιστορία του Πινόκιο, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, καθώς και νέες περιπέτειες, χριστουγεννιάτικες, που θα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας!

Ετοιμαστείτε για ένα παραμυθένιο ταξίδι στα Χριστούγεννα με το πιο διάσημο ξύλινο αγόρι με την μύτη που μεγάλωνε όποτε έλεγε ψέματα, καθώς και στιγμές από τις περιπέτειες του, ζωντανεύουν στον Πολυχώρο 5Ε και στο «Δέντρο των Ξωτικών»!

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα ανοίξει τελικά τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Πάτρας "Το Δεντρο των Ξωτικών", καθώς οι προβλέψεις για τον καιρό είναι πλέον ευνοϊκές!
Η λειτουργία του Παρκου θα κυλήσει κανονικά με όλες τις δράσεις και τα κιόσκια του, ξεκινώντας από τις 10 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 11 το βράδυ.

Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 το απόγευμα με καλλιτεχνικά δρώμενα και την φωταγώγηση του Μαγικου Δέντρου.

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτηρια ή προσκλησεις, θα μπορουν να τις χρησιμοποιήσουν κανονικά για την είσοδό τους την Κυριακή το απογευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του πάρκου dentroxotikon.gr

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 23:00

Γενική Είσοδος 3€

*Όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις και τα θεάματα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες του πάρκου.

Πολυχώρος 5ΕΨΙΛΟΝ, Ηρ. Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα

Τηλ. Επικοινωνίας: 6906059891