Μια αρρωστημένη ιστορία που λάμβανε χώρα εδώ και αρκετό καιρό στον Πύργο, ήρθε προχθές στην επιφάνεια με τον εντοπισμό 38χρονου, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν έγινε αντιληπτός να πηδά από μπαλκόνι ημιόροφου πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 38χρονος έγινε αντιληπτός το βράδυ της Τετάρτης να πηδά από το μπαλκόνι ημιορόφου πολυκατοικίας από πολίτη που τον καταδίωξε και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πύργου, όπου βρέθηκαν ακόμα μεταξύ άλλων η νεαρή ενοικιάστρια του διαμερίσματος, στο μπαλκόνι του οποίου είχε σκαρφαλώσει ο 38χρονος, και πολίτες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να είχε στο βάλει στο μάτι την εντυπωσιακή νεαρή και ο θαυμασμός του να έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Από τη μια προσπαθούσε να γίνει μάρτυρας της ιδιωτικής της ζωής, κρυφοκοιτώντας μέσα στο σπίτι της ευρισκόμενος στο μπαλκόνι της. Από την άλλη δεν δίσταζε να κλέβει τα sexy εσώρουχά της, από την απλώστρα που είχε στο μπαλκόνι της και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιεί για να αυνανίζεται και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του…

Έως ώρας δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποβληθεί από τη νεαρή γυναίκα μήνυση σε βάρος του 38χρονου, εκείνο όμως που είναι πιθανό, είναι να επιδιώξει να βρεθεί σε κάποιο άλλο μπαλκόνι - αν όχι στο ίδιο - με στόχο να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.