Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας για την ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας όπου την Κυριακή στις 8:00 μ.μ. στο γήπεδο του Λουτρακίου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ποσειδώνα. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Πατρινή ομάδα μέχρι στιγμής να έχεις σημειώσει δύο ήττες.

Αυτό δεν πτοεί τους συν αθλητές του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου, διότι όπως ο ίδιος τονίζει:

«Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα της ομάδας μας όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα, διότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες οι οποίες είναι έτοιμες σε σχέση με εμάς αφού έχουμε έλλειψη φιλικών αγώνων. Το ‘’μοντάρισμα ‘’ πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος κάτι που δεν είναι σωστό αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά οι δυνατότητες που έχουμε είναι μεγάλες και πιστεύω ότι η εικόνα του αγώνα στο Λουτράκι δεν θα έχει καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές».

Η ομάδα των κοριτσιών της Βάσως Βουκελάτου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών δεν θα αγωνιστεί μιας και έχει αγωνιστικό ρεπό για αυτή τη εβδομάδα.