Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε το μεγάλο άγχος που είχε κατά το παρελθόν αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Breakfast@Star» εξήγησε και τον λόγο που επέλεξε να μην πάει σε ένα μεγάλο κανάλι. «Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα. Μου λένε ότι έκαναν 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους» είπε αρχικά.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης».

Σχετικά με την κόντρα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη στο παρελθόν, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε πως: «Διαφωνήσαμε για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες! Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι».