Ένα μικρό δασάκι έχει δημιουργηθεί στο 8ο Δημοτικό Σχολείο, στα Ταμπάχανα, με τους γονείς να τονίζουν ότι τα δέντρα και τα φυτά που βρίσκονται εκεί έχουν να κλαδευτούν εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με τους γονείς στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται και δύο νηπιαγωγεία, οπότε η κατάσταση είναι ακόμα πιο επικίνδυνη  αφού πέρα από τα παιδιά του δημοτικού υπάρχουν και νήπια που βγαίνουν στο προαύλιο.

Ο σύλλογος των γονέων του σχολείου έχει προχωρήσει σε σχετικά αιτήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όμως, μέχρι ώρας δεν έχει γίνει κάτι. Έτσι, τα μέλη του αποφάσισαν να καθαρίσουν μόνα τους τον χώρο καθώς υπάρχουν πολλά κουνούπια και ορισμένα παιδιά έχουν αλλεργίες.

Όμως το κλάδεμα των δέντρων οι γονείς δεν γνωρίζουν να το κάνουν και αν το επιχειρήσουν θα είναι επικίνδυνο για αυτούς αφού τα κλαδιά των δέντρων είναι αρκετά ψηλά. Έτσι περιμένουν τις υπηρεσίες του δήμου για να ενεργήσουν αναλόγως.

Ήδη όπως αναφέρουν τις μέρες που φυσάει και έχει κακοκαιρία έχουν πέσει κλαδιά σε ώρες που ο ευτυχώς τα παιδιά έχουν μάθημα και δεν είναι έτσι στο προαύλιο.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.