Οι ζώνες ασφαλείας έσωσαν του δύο επιβαίνοντας σε ένα σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Γορτυνία.

Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε ένα γεφύρι με το ΙΧ πραγματικά να ακινητοποιείται κρεμασμένο στον αέρα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο οδηγός γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορά τη ζώνη ασφαλείας που τον συγκράτησε και δεν έπεσε στο κενό.

Όλα δείχνουν ότι το ατύχημα προκλήθηκε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Επικίνδυνο σημείο

Μάλιστα όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας που ανάρτησε και τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, με την γλίτσα που υπάρχει πάντα σ αυτό το σημείο, λόγω της υγρασίας που ποτέ δεν στεγνώνει και της μπάρας που λείπει… Ευτυχώς τα παιδιά είχαν άγιο σήμερα… (Είναι το γεφύρι μετά την Καρκαλού προς Δημητσάνα)».

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε και το όχημα πριν πέσει στον γκρεμό.

Οι πυροσβέστες έχουν απεγκλωβίσει τους δύο επιβαίνοντες

Ήταν τρομερό

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας έγραψε τα εξής: «Ήμουν και εγώ σήμερα εκεί… σ’ αυτό το σημείο που έγινε το συμβάν…ήταν τρομερό.. στεκόταν στο γκρεμό… Μπράβο στο κόσμο που βοήθησε..που δεσανε με ιμάντες το αμαξι να το κρατανε… μεχρι να έρθει η βοηθεια …που δίναμε κουράγιο στους ανθρώπους που ήταν μέσα. Γιατί είχαν φοβηθεί… Τι να πω… ήμουν νια και γέρασα μ’ αυτό το γεφύρι. Περνούσα με τον πατέρα μου και μου λεγε αντε το φτιάξουν…να το φερουν σε μια ευθεία…αλλά δυστυχώς τίποτα… Ο Αη Γιώργης που ειναι εκεί…έχει βοηθήσει να μην χαθούν άνθρωποι… Ελπίζουμε να γίνει κάτι»

Όπως φαίνεται και στην κάτω φωτογραφία το σημείο του δρόμου που σημειώθηκε το τροχαίο είναι ολισθηρό λόγο της υγρασίας ενώ έχει και στροφή ακριβώς πάνω στη μικρή γέφυρα.

Πηγή: in.gr