Στον καναπέ της εκπομπής «I Love ΣουΚού» κάθισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την πρώην σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και ξεκαθάρισε ποιες είναι οι επαφές που διατηρούν σήμερα με τον νικητή του Survivor 2022.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία, μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη και όχι σε κάποια σχέση.

«Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει», απαντά σε σχετική ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα.

«Εγώ του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και νομίζω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα», εξομολογείται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τώρα είμαστε γείτονες με τα μαγαζιά μας στο Κολωνάκι, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα», σημειώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις σημερινές σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της.