Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε ο Φάνης Μουρατίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, περιέγραψε στη Σίσσυ Χρηστίδου το ξεκαρδιστικό περιστατικό με την αντίδραση ενός Άγγλου τουρίστα που τον αναγνώρισε λόγω της σειράς

«Έχει έρθει η αδελφή μου από τη Θεσσαλονίκη και έχω βγει εγώ απ’ το σπίτι με μία σακούλα Τερκενλής, κάθομαι δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών και περιμένω την αδελφή μου. Έχω φάει και μία μπανάνα», περιέγραψε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

«Εκεί που κάθομαι δίπλα στον κάδο, σκάει ένα βανάκι και βγαίνουν κάτι Άγγλοι να πετάξουν σκουπίδια. Και την ώρα που πετάνε τα σκουπίδια, με κοιτάζει ένας Άγγλος και μου κάνει: Oh, no!», συνεχίζει ο γνωστός ηθοποιός, κάνοντας την ομάδα της εκπομπής να ξεσπάσει σε γέλια.

«Εγώ είμαι εκεί με τη σακούλα, δεν κατάλαβα στην αρχή. Μου λέει μετά: Oh, my god, Maestro In Blue! Και λέω: ωχ, τώρα τι να κάνω; Με πέτυχε και δίπλα στον κάδο. Έπρεπε να κάνω τον σημαντικό και δεν το ‘χα. Ήθελα να δείξω ότι έχουμε κι εμείς ένα παράστημα», κατέληξε χαριτολογώντας στην περιγραφή του ο Φάνης Μουρατίδης.

Παραμένοντας στο θέμα του Maestro, ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε μάλιστα στη συνέχεια της συνέντευξης πως ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένεται να βγει στις οθόνες μας τον Απρίλιο. Όπως παραδέχθηκε, το συνεργείο αντιμετώπισε δυσκολίες το περασμένο καλοκαίρι με τα γυρίσματα, αφού δεν υπήρχαν αρκετά καταλύματα ώστε να μείνουν όλοι οι συντελεστές.