Η Ελισάβετ Μουτάφη, η σκληρή αλλά και πονεμένη τηλεοπτική Στάσα, μίλησε σήμερα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha».

«Είμαι κουρασμένη γιατί τρέχουμε πολύ με το προξενιό της κόρης μου, αλλά πολύ ευχάριστα και δημιουργικά και είναι κάτι που το γουστάρω, μ’ αρέσει πολύ το γύρισμα» θα πει στην αρχή της κουβέντας. «Τη σειρά την γράφει ο Νίκος Απειρανθίτης που έχει κάνει σπουδαίες δουλειές και για έναν ηθοποιό το τι έχεις στα χέρια σου να πεις είναι το πιο σπουδαίο πράγμα το Α και το Ω. Αγαπάω πολύ την τηλεόραση και τη σέβομαι. Αγαπάω την κάμερα και νιώθω ότι μου ταιριάζει, νιώθω ελεύθερη».

«Η σειρά είναι μια γυναικεία υπόθεση» όπως είπε, «και περιγράφει τη θέση της γυναίκας το 1959 στην επαρχία, πώς διαχειριζόντουσαν τις ζωές τους, πώς πέφταν σε ανθρώπους που τις κακοποιούσαν. Εδώ βλέπουμε όλων των ειδών τις γυναίκες και τους χαρακτήρες».

Οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι συγκλονιστικές, «τώρα ξεκινά το πανηγύρι, όλες οι οικογένειες μπλέκονται, μπαίνει ο Μελέτης Ηλίας δυναμικά, μπαίνει η ιστορία της αδελφής του, αρχίζει πολύ δράμα τώρα».

Η Στάσα δεν γνωρίζει ακόμη ότι η Ιουλία είναι έγκυος «αυτή η εγκυμοσύνη θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο προξενιό. Η Στάσα πιστεύω ότι στηρίζει την κόρη της».

«Ο Γιωργίκης μπορεί να είναι μεγαλύτερός της, όμως, δεν θέλω η κόρη μου να πέσει σε κάποιον που δεν ξέρουμε», θα πει για το προξενιό. «Εδώ ξέρω ότι υπάρχει μια ασφάλεια. Θα υπάρξει όμως;»

Ο κόσμος, όπως λέει, στηρίζει την Στάσα παρότι είναι σκληρή «βλέπουν έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολλά, έχει χάσει τους γονείς της από έναν άνθρωπο που από ό,τι βλέπουμε υπήρχε έρωτας παλιά, τον Ραζίνη, ο οποίος σκότωσε και τον άντρα της για κάτι που τελικά είχε δίκαιο. Καταλαβαίνει ότι η κόρη της είναι ερωτευμένη αλλά βλέπει ότι δεν οδηγεί πουθενά, της έχουν καταστρέψει τη ζωή».

Όπως είπε δεν της έχουν κάνει ποτέ προξενιό. Μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της «ο θαυμασμός είναι πολύ σπουδαίο πράγμα για μια σχέση. Δεν περνάμε και πάρα πολλές ώρες μαζί αλλά και οι ανάσες δεν είναι κακές». Αποκάλυψε ότι κάνει και το audio για το βιβλίο του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας» για τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Της αρέσει να προσέχει την εμφάνισή της και είναι υπέρ των επεμβάσεων «αρκεί να μην παραμορφώνεσαι».