Η Μέγκι Ντρίο μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα. Η πρώην παίκτρια του GNTM σχολιάζει τις στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή αλλά και το επίμαχο περιστατικό ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τι περίμενε η Ραμόνα από τη Χατζηπαντελή; Αφού ήθελε να πάρει τη θέση της. Την αγαπώ τη Χατζηπαντελή. Όσον αφορά τον χαρακτήρα της Ραμόνας, της άξιζε αυτή η χειρονομία, γιατί έτσι κάνει και εκείνη με όλες μας. Καλά έκανε η Χατζηπαντελή, τα μπράβο μου της δίνω», δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

Σε ερώτηση για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Βοτανικό, οι οποίες συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως, η πρώην παίκτρια του GNTM σχολιάζει:

«Είναι και μάνα, ζήσε την προσωπική σου ζωή, δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου πει τίποτα αλλά για σεβασμό του παιδιού της οικογένειας που έχεις ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω το στυλ και τις εμφανίσεις σου».

Τέλος, αναφερόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Μέγκι Ντρίο εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό της, δηλώνοντας: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Απορώ γιατί την παίρνουν στις εκπομπές, για να πτωχεύουν τα projects και τα κανάλια που την πληρώνουν τσάμπα; Αφού δεν κάνει νούμερα. Δεν έχει να μας μάθει τίποτα για τη μόδα, δεν είναι μοντέλο».

«Είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που προσπαθεί τόσα χρόνια να γίνει κεντρική και δεν της βγαίνει. Δεν έχει να δώσει κάτι στη μόδα πλέον, το ‘χει παρατήσει», καταλήγει η Μέγκι Ντρίο.