Τη Σοφία Βογιατζάκη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε έξοδό της. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το εάν και κατά πόσο περιποιείται τον εαυτό της, καθώς και για το εάν θα επέλεγε να κυκλοφορήσει στον δρόμο με ένα πιο αποκαλυπτικό ρούχο.

«Περιποιούμαι τον εαυτό μου τόσο όσο, δεν είμαι η τρελή κοκέτα που θα βάλει μάσκαρα και lip gloss για να πάει στο περίπτερο», απάντησε η Σοφία Βογιατζάκη σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, οι οποίες είχαν ως στόχο τις υπέρβαρες γυναίκες, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις ενός άλλου ανθρώπου. Εάν μου κάνετε προσωπικά την ερώτηση, εάν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά, όχι δεν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά. Είμαι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά».

«Ναι μεν μπορώ να αισθάνομαι καλά μέσα στα κιλά μου αλλά για λόγους αισθητικής και υγείας δεν νομιμοποιούμαι ούσα κάπως τροφαντή, παχουλή, να λέω: άντε, παιδιά, ας γίνουμε στο όνομα οποιουδήποτε diversity όλοι χοντροί και με έξω τις κοιλιές. Δεν μου αρέσει», παραδέχεται η Σοφία Βογιατζάκη.