Σε event εταιρίας καλλυντικών έδωσε το παρών η Μαρία Σολωμού, η οποία απάντησε για το αν θα έκανε κάποιες θεραπείες για το πρόσωπό της αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχεται ανά διαστήματα για όσα λέει στο podcast της.

«Δεν ξέρω κανέναν που δείχνει πιο νέος απλά και μόνο με ενέσιμες θεραπείες. Botox κάνω όποτε έχω όρεξη, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια και το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν αντέχω τις βελόνες για αυτό δεν κάνω ενέσιμες θεραπείες. Αν με κοίμιζαν μπορεί και να τα έκανα όλα, πάντα όμως, με πολλή προσοχή. Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κάνε ό,τι θες αρκεί να μην βλέπω σημαία από χιλιόμετρο», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Δεν με πειράζουν που με σχολιάζουν στα podcast, γιατί ακόμα και δεν έκανα αυτό θα έβρισκαν κάτι άλλο. Δεν με πειράζει αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι γιατί και αυτό είναι λογικό. Με πειράζει μόνο όταν απομονώνουν τρεις λέξεις και βγαίνω εγώ να είμαι η τρελή» πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού για τις κριτικές που δέχεται.